20 mei 2017 - "Explore Amsterdam" 
Al bijna twee jaar studeer ik in het prachtige Amsterdam. Tot voor kort was ik bijna elke dag in deze mooie stad, maar nu ik stage loop in Haarlem ben ik er wat minder. Dit weekend had ik een feestje van de studievereniging Iam core. Dit feest was in het centrum van onze hoofdstad. Helaas was het erg rustig, waardoor we daar al snel weg waren. We gingen naar de Poolbar in de Voetboogstraat. Met een paar pitchers en wat geduld konden we na anderhalf uur wachten eindelijk poolen. Rond vier uur namen we de bus naar huis en konden we lekker gaan slapen.
De dag na het feestje ben ik met Mitchel weer het centrum van Amsterdam in gegaan om foto's te maken. Mitchel wilde met zijn nieuwe camera graag timelapses maken. Het weer was echt super voor foto's. Na een aantal korte buien begon de zon volop te schijnen. Doordat alles nog nat was van de regen was het contrast van kleuren heel mooi.
De meeste foto's zijn gemaakt bij Waterlooplein, de Blauwbrug, Utrechtsestraat en Rembrandtplein
Credits naar Mitchel voor het maken van de volgende drie foto's
Na het maken van de foto's zijn we naar de Beagles en Beans gegaan om een mango smoothie te drinken en de foto's te bewerken. Ook hebben we toen afgesproken wat te gaan eten.
Het plan was eerst om te gaan barbecuen, maar omdat het weer niet zo super was gingen we naar Bar . B. We zaten aan een tafel met een biertap. Ik heb een heerlijke burger van 450 gram gegeten met onion rings.
Back to Top